10. helmikuuta 2013

Heissan!

Vihdoinkin tuli minun vuoro kirjoittaa blogiin! Siis Dässen.

Aloitettiin cossien teko Frostiin viikko sitten ja enää on 5 päivää aikaa saada kaikki valmiiksi. Puuttuu enää muutamia pieniä osia ja maalaamista Pyrosta ja Heavysta puuttuu housut ja aselaukku sekä propin korjaaminen, eli ollaan hyvin saatu tehtyä viikon aikana hommia. Tosin cossit olisivat jo valmiit, jos vanhempani eivät olisi hukanneet/heittäneet pois omaa cossiani ja Heavyllä ei olisi vaihteeksi väärän värisiä housuja. Yksi cossi on vielä kesken, mutta siitä ei puhuta koska se on mysteeri, eikä ole edes varmuutta tuleeko se valmiiksi Frostiin mennessä.

Tällähetkellä Nemo vääntää pikkuosia granaatteihin ja minä odotan kuumaliimapistoolin lämpeämistä. Tämän päivän aikana olisi tarkoituksena saada valmiiksi Pyro maalaamista vaille valmiiksi ja proppien teko, jotta ne olisivat huomenna maalattavana.

Lollichopin tekoa:












Vähän Pyron kaasumaskia. 





-Dässe

8 kommenttia:

  1. jaöaöwowujd tuun varastaan sun lollichopin ja annan jaratet tilalle :(((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :( Älä varasta Däsän lollichoppia se tarttee sitä et se voi olla hullu rauhassa ja vaan mukiloida meitä.. mieti jos se sais käsiinsä purkin pissaa :( mielummin otan kuhmun kun pissan päälleni.

      Poista
    2. :(:(:(:( osaan vaan kuvitella jos se sais purkin pissaa. ok ehkä jätän lollichopin rauhaan ja kierrän teiät kaukaa etten saa kuhmua kauniiseen päähäni :(

      Poista
    3. voi lapsa emmää sua sillä mojauta vaan kaikkii muita :C ja joo voin ottaa lollichopin JA pissaa!!!!!!!! EIKS SE OLIS JEES :)) MITÄS TYKKÄISITTE IDEASTA

      Poista
    4. aaa okei no jos mua ei lyyä nii tuun ilomielin moikkaan. OI JOO voin ottaa sulle oman private jaraten </3

      Poista